Went for lunch to la Maison des Bois on Saturday March 17th, it was snowing heavily. Warm welcome upon our arrival, drinks next to the fireplace, wine list and menu explained to us. A most wonderful culinary experience was awaiting us, and we were fortunate that Marc Veyrat, the owner and chef was there. We were able to talk to him, ask him questions, a fun outgoing person, overlooking every little details as the dishes were being served. I really highly recommend this fabulous 3*Michelin restaurant. The staff were very good and friendly, the service quick, no waiting between each dish, and as for the food and experience eating there, well worth to go once in a lifetime. Un grand merci à Marc Veyrat pour cette belle journée passée chez vous, Juliet Daher
Quelle belle expérience ! Nous avons vu la maison se construire et se fut un privilège de découvrir son aboutissement. N'en déplaise à certains... c'est un lieu magique et hors du temps qui ne rivalise avec aucun autre. On est chez Marc Veyrat... un point c'est tout !
On ne sait plus où poser les yeux tellement chaque détail est magnifiquement pensé. Tout est assumé et la présence du chef aux cotés de ses hôtes est un réél privilège. Un grand bavo également à l'ensemble de l'équipe pour le dévouement et l'excellence dont elle fait preuve.
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